Krásný den plný zážitků z konference si říká o potřebné doznění a nezapomenutelné zakončení! A to my pro vás máme!
Neformální zakončení celého dne nám zpříjemní vystoupení Renaty Drössler.
Šansoniérku uslyšíme v pátek zpívat skvostné skladby, ale některé z nás ji potkají i v sobotu, protože nás pozve ke svému mentoringovému stolu s tématem:
Bez dobré práce s hlasem a dechem zní i sebechytřejší myšlenka nudně a hloupě
Renata má pár myšlenek, které s vámi během setkání ráda probere a vyzkoušíte i něco v praxi :-O
Řeč stát určitě nebude, ale abychom nebyly tak na suchu, vezměte do ruky sklenku elegantního drinku LILLET SPRITZ od výrobce Jan Becher Pernod Ricard a zastavte se s námi na chvíli na dopovídání zážitků z konference.
Bohužel ne všichni mohou v tento večer pít alko…. pro tyto případy máme připravenou i variantu pro mladé, řidiče a řidičky v podobě CEDER’S, servírovaném na ledu s tonikem. Prostě myslíme na vše.
O aperitivu Lillet
Lillet se vyrábí podle tajné receptury, jež zahrnuje maceraci ovoce v brandy po dobu 4 až 6 měsíců. Víno tak tvoří 85 % obsahu a zbytek je směsí z 10 různých ovocných koncentrátů, včetně kůry španělských a marockých sladkých pomerančů a kůry zelených pomerančů z Haiti. Po smíchání s koncentráty se víno ponechá odpočinout po dobu dalších 6 měsíců. K jeho výrobě nejsou, s výjimkou jistého množství chininu z kůry peruánských chininovníků, použity žádné byliny ani koření. Lillet je nabízen ve třech variantách – Blanc, Rouge a Rose. Všechny varianty Lilletu se vyrábí stejným postupem, ale z jiných odrůd vín.
Lillet Blanc se aperitiv na bázi vína, který pochází z Podensac, vesničky nedaleko Bordeaux. Vzniká pečlivou kombinací vín z oblasti Bordeaux s 10 ovocnými likéry, získanými macerací ovoce v alkoholu po dobu několika měsíců. Víno se s likéry míchá dle tradiční receptury v poměru 85% vína a 15% likérů, směs poté odpočívá několik měsíců v dubových sudech. Obsah alkoholu je 17%.